TRÅDLØFT / VOLUM

I trådløft benyttes reabsorberbare kirurgiske PLACL tråder for å både løfte strekke ut, stramme opp og gi volum. 

Disse gir resultater PDO tråder ikke kan konkurrere med. 

Bruksområdene er mange og flere vet kanskje ikke at tråder kan brukes til mer en bare løft, som f. eks å skape volum og definisjon i lepper , kinn, kjeve m.m.

I tillegg er trådløft et kjempefint alternativ for dem som ikke  er klare for å legge seg under kniven, eller ikke ønsker lang nedetid, men som  ønsker et markant løft og oppstramming  av ansiktet, og er det nærmeste du kan komme et ansiktsløft uten å legge deg under kniven og gir umiddelbar effekt uten lang nedetid.

Trådene vi bruker har i tillegg meget lang varighet, som gjør at prisen til tross av å være høyere en andre behandlinger med f.eks fillere likevel vil blir billigere i lengden grunnet land virketid på trådene. 

Man kan også oppnå en langt bedre effekt en det man kan klare å kompensere for ved bruk av fillere. 


Det finnes flere typer tråder:

  • Monotråder - brukes til opstramming av vevet samt definisjon av f.eks lepper og egner seg godt for hals, mage, rumpe, lår, under øyne (teartrough) , nasolabialfolder, og rynker rundt øyne.
  • Skrue tråder - brukes i hovedsak i ansikt , for å definere konturer og skape volum litt på samme måte som ved en filler men uten fare for okklusjon, og med langt bedre varighet. Skruetråder brukes  i områder hvor der er mye bevegelse, f. eks lepper, under øyne og kjevelinje. 
  • Cog/hake tråder - for mer intens løft av ansikt og kropp, som løft av øyebryn, foxeye lift, reposisjonering av mid-face og oppstramming av hals og kjevelinje.  (se bilder til høyre, hvor det er brukt tråder for i mid-ansikt og kjevelinje.) (Bilde: Nordyx)


Vi bruker trådene fra den norske produsenten Nordyx, som er blant de mest holdbare og kraftigste på markedet, med varighet avhengig av område og type tråd brukt.

Ansiktsløft vil  f.eks ha en varighet på ca 2-4  år, leppevolum ca 2 år.


Hvordan utføres det?

Selve prosedyren er ikke smertefull, og lokal bedøvelse kan i visse tilfeller benyttes dersom pasienten føler ubehag. 

Et ansiktsløft vil ta rundt 1 time avhengig av antall tråder, da man jobber svært forsiktig og skånsomt med vevet med den teknikken vi benytter, som igjen gir mindre smerte og mindre fare for hematomer. 

Du kan dra på jobb allerde neste dag, men mange foretrekker å ta fri en dag eller to, da du skal tape over trådene i 3 døgn og være forsiktig med ansiktsmimikk første uken.

Din behandler vil kunne informere deg om forhåndsregler og riktig etterbehandling. 


Hva tilbyr vi?

-Lateralt øyebrynsløft / Foxy-eyes/ Ponytail-lift

-Teartrough/underøyne

-Midtre ansiktsløft

-Nedre ansiktsløft

-Volum og definisjon lepper

-Volumtråder ansikt (kjevel/kinn)

-Aknearr

-Ikke kirurgisk rhinoplasty/nesekorreksjon

-Hals-løft


Du finner veiledende priser på prislisten våre, men disse er ikke faste priser og vil variere med antall tråder og type tråd brukt, dette er viktig å være klar over. For nøyaktig pris, kontakt oss for en konsultasjon og vurdering.

trådløft, trådløft stavanger, monotråder, leppetråder, pdo, placl, nordyx

Visste du?

Utfyllende liste over våre tjenester finnes i vårt online bookingsystem.

Du kan  også ta kontakt på mail eller ringe oss for timebestilling.

Vi har 20 års grense på all kosmetisk behandling.