OM SKINZONE MEDISPA

medispa stavanger, skinzone, resepsjon
SkinZone Medispa
spa, sparoom, relax, avslapping, ansikt, hudpleie,

Vi er et fullservice Medispa som har spesialisert oss i kosmetiske laserbehandlinger, injeksjonsbehandlinger, medisinsk hudpleie, og kosmetisk medisin. Alle injeksjonsbehandlinger utføres av autoriserte leger slik at du skal føle deg 100% trygg. Vi tilbyr døgnåpen oppfølging når det er behov, og vi har som mål at ingen skal slå oss på kvalitet og service. Alle behandlinger og produkter vi fører har god dokumentert effekt gjennom kliniske studier. Vi tar kun inn de beste produktene på markedet slik at du skal være sikker på at du får mest mulig igjen for pengene dine.

Vårt fokus og estetiske mål for våre kunder er å få frem din naturlige skjønnhet, og vi går vitenskapelig til verks for å forebygge skade , behandle og beskytte huden på flere nivåer slik at vi får frem det beste resultatet som kan oppnås. Våre leger er oppdatert på de nyeste behandlingsmetodene og kan gi deg råd om akkurat hvilke behandlinger som vil være best for å nå dine mål. For oss er skjønnhet en blanding mellom vitenskap og kunst. Den vitenskapelige delen er metodene vi bruker som er de mest avanserte og veldokumenterte som finnes på markedet, når vi kombinerer disse på riktig måte får vi frem et kunstverk som speiler din indre skjønnhet.  


Du finner oss i våre nye lokaler i Lagårdsveien 77, parkering finner du rett utenfor på gateplan. 


Her har vi basert oss på rolig og dempet Japandistil, en fusion mellom skandinavisk og japansk-inspirert atmosfære for den ultimate avslapping og ro. 


Vi håper du vil trives her hos oss og ønsker deg hjertelig velkommen til Skinzone Medispa for en velvære opplevelse enten du ønsker en avstressende ansiktsbehandling, å få hjelp med dine hudutfordringer, eller diskutere estetiske behandlinger med en av våre leger. 


Usikker på hva du trenger eller hva som passer for deg? 

Ring oss gjerne på telefon:  93813414 så hjelper vi deg med å finne den rette løsningen for deg. Åpningstider:

  Man-Tors 10-18

Fredag og Lørdag:  etter avtale


Hjertelig velkommen til oss!


Hvem er vi?

Dr Anja Remme


Utdannet i Ungarn.  Videreutdannet innen estetisk medisin i Norge.

Utfører alle våre behandlinger og interesserer seg spesielt for laser og kombinasjonsprotokoller.  

Er over gjennomsnittet interessert i vitenskapen bak aldring og hudhelse og brenner for at våre kunder skal kjenne på trygghet, kunnskap og omsorg i alle behandlinger.

Målet er alltid revitalisering og balanse, for å oppnå et naturlig resultat.

Dr Skjalg Remme


Utdannet i Ungarn,  jobber til vanlig som lege på Stavanger legevakt hvor han er i allmennspesialisering.

Kurset i estetisk medisin hos Teoxane.

Utfører botox behandlinger,  microneedling, laser og elsker småkirurgi.

Svak for valper, gadgets og god vin.