BEHANDLINGER

BOTULINUM TOXIN A

Botulinum toxin, ofte forkortet "botox" er et protein produsert av bakterien Clostridium botulinum. Botulinum toxin A har vært brukt til estetisk rynkebehandling og medisinsk behandling av visse tilstander i en årrekke og var godkjent av FDA i 2002.

Botulinum toksin har vist seg å være både meget effektivt, samt har få eller ingen bivirkninger ved bruk kosmetisk. 

Botulinum toksin hindrer nerven fra å kunne kommunisere med muskler, dermed vil muskelen slappe av og huden i området over muskelen vil glattes ut over tid.  Botulinum toksin er ypperlig til bruk for å både forebygge dannelsen av dype rynker, samt fjerne mimikk rynker som oppstår når man bruker ansiktsmusklatur f.eks til å rynke panne, smilerynker rundt øyne, og sinnarynken. 

Botulinum toksin brukes også mot kraftig overdreven svetteproduksjon, visse spastiske muskelsykdommer, blæresykdommer , strabismus og migrene på norske sykehus. 

Full effekt av botulinum toksin oppnås etter ca 10-14 dager, og effekten varer ca 3-4 mnd avhengig av fra individ og område behandlet. Behandling mot økt svette varer ca 9-12 mnd.


Bestill time i dag for å diskutere om Botulinum toksin kan være aktuelt for deg.

HA-FILLER

Fillere består av et molekyl som dannes naturlig i huden kalt hyaluronsyre. Men alderen reduseres mengden produsert i huden, og huden kan miste volum, bli slapp, og danne rynker. 

Dermalfillere er ypperlige til å erstatte tapt volum, samt gjenoprette elastisitet og fukt.

Man kan bruke fillere for å øke volum eller definisjon på lepper, refukte tørre sprukne vinterlepper, erstatte volum i ansiktet som kjeve og kinnben, samt korrigere assymertri eller form, arr og lignende.

Varighet av fillere avhenger av filler brukt, og område behandlet, samt interpersonal variasjon.

Mellom 6-12 mnd varighet er vanlig for de fleste behandlinger, noen kan vare inntil 24 mnd.


Spør oss gjerne om du lurer på om fillere kan være noe for deg.MESOTERAPI

Mesoterapi brukes for å tilføre antioksidanter, peptider, vitaminer, og hyaluronsyre direkte inn i huden. 

Man kan sammenligne det med serumene vi bruker på huden i daglig hudpleie, men her setter man serumet på innsiden av huden og den kan dermed virke i de dypere hudlagene. 

På denne måten oppnår man en formidabel effekt med økt elastisitet, fuktighet, og glød, og gir langvarige resultater som varer. 

Behandlingen er også meget godt egnet for fine linjer, aknearr, strekkmerker, og flere andre tilstander, og bør være selve grunnsteinen i enhver pasients estetiske behandlingsplan. 

SkinZone bruker en helt unik type mesoterapi som kalles redermalization som inneholder kraftige antioksidanter, øker fukten i huden og gir en svært god revitaliserende effekt i vevet. 

Produktet som benyttes har vært kåret til flere priser og har revolusjonert hva man kan forvente  av resultater for denne type behandling. 


Mesoterapi gir resultater allerede etter første behandling, men for langvarige resultater anbefales 3 behandlinger. MICRONEEDLING

Skinzone bruker SkinPen, det eneste FDA-godkjente microneedling apperatet som eksisterer. Dette er din garanti for sikkerhet, sterilitet og effekt av behandlingen.

Behandlingen er også referert til som kollagen induksjonsterapi.

SkinPen er ypperlig til behandling  av:
– Arr etter inngrep eller akne 
– Strekkmerker
– Rynker/linjer
– Ujevn hudstruktur
– Store porer
– Slapp hud
– Aldrende hud
– Forebygge aldring


Det skapes er kontrollert skade i huden som induserer nydannelse av kollagen type 1 og 3, samt elastin i de dypere hudlagene, gjennom stimulering av vekstfaktorer.

I tillegg dannes  det nye blodårer (angiogenesis) som gir mer næring og oxygen til huden.  


Behandlingen er for alle over 18 år

Totalt 3-6 behandlinger anbefales for optimalt resultat.

Her finner du mer informasjon og resultater av behandling:

SkinPen - Før og Etterbilder

TRÅDLØFT / VOLUM

I trådløft benyttes reabsorberbare kirurgiske tråder for å både løfte strekke ut, stramme opp og gi volum. 

Bruksområdene er mange og flere vet kanskje ikke at tråder kan brukes til mer en bare løft, som f. eks å skape volum og definisjon i lepper , kinn, kjeve m.m.

I tillegg er trådløft et kjempefint alternativ for dem som ikke  er klare for å legge seg under kniven, eller ikke ønsker lang nedetid, men som  ønsker et markant løft og oppstramming  av ansiktet, og er det nærmeste du kan komme et ansiktsløft uten å legge deg under kniven og gir umiddelbar effekt uten lang nedetid.

Trådene vi bruker har i tillegg meget lang varighet, som gjør at prisen på tross av å være høyere en andre behandlinger me f.eks fillere likevel vil blir billigere over virketiden på trådene. 

Man kan også oppnå er helt annen effekt en det man kan kompensere for ved bruk av fillere. 


Det finnes flere typer tråder:

  • Monotråder - brukes til løft av vevet samt definisjon av f.eks lepper og egner seg godt for hals, mage, rumpe, lår, under øyne, nasolabialfolder, og rynker rundt øyne, samt teartrough. 
  • Skrue tråder - brukes i hovedsak i ansikt , i områder hvor der er mye bevegelse, f. eks lepper, under øyne og kjevelinje. Disse brukes for volum og definisjon, noe like en filler, men uten fare for okklusjoner, og med langt bedre varighet. 
  • Cog/hake tråder - for mer intens løft av ansikt og kropp


Vi bruker trådene fra den norske produsenten Nordyx, som er blant de mest holdbare og kraftigste på markedet, med varighet på mellom  2-5 år avhengig av område og type tråd brukt.

Ansiktsløft vil  f.eks ha en varighet på ca 3-5  år, leppevolum ca 2 år.


Selve prosedyren kan være ubehagelig men ikke direkte smertefull, og lokal bedøvelse kan i visse tilfeller benyttes.

Et ansiktsløft vil ta rundt 1 time avhengig av antall tråder, da man jobber svært forsiktig og skånsomt med vevet med den teknikken vi benytter, som igjen gir mindre smerte og fare for hematomer. 

Nedetid vil være 3-7 dager da du skal tape over trådene i 3 døgn og være forsiktig med ansiktsmimikk første uken.

Din behandler vil kunne informere deg om forhåndsregler og riktig etterbehandling. 


Hva tilbyr vi?

-Lateralt øyebrynsløft / Foxy-eyes/ Ponytail-lift

-Teartrough/underøyne

-Midtre ansiktsløft

-Nedre ansiktsløft

-Volum og definisjon lepper

-Volumtråder ansikt (kjevel/kinn)

-Aknearr

-Ikke kirurgisk rhinoplasty/nesekorreksjon


Du finner veiledende priser på prislisten våre, men disse er ikke faste priser og vil variere med antall tråder og type tråd brukt, dette er viktig å være klar over. For nøyaktig pris, kontakt oss for en konsultasjon og vurdering. 

Visste du?

Vi tilbyr i tillegg frisør tjenester, vipper, negledesign og PMU, som du finner i vårt online bookingsystem, og under fanen "frisør og andre tjenester"

Du kan  også ta kontakt på mail eller ringe oss.

Våre leger

Dr. Anja

Estetisk lege / Daglig leder

Utdannet i Ungarn, turnus på Stavanger universitetssykehus og jobber på Stavanger Legevakt  utenom klinikken.  Jobber mye med trådløftsbehandlinger og fillere. 

Er over gjennomsnittet interessert i vitenskapen bak aldring og hudhelse, og brenner for at våre kunder skal kjenne på trygghet, kunnskap og omsorg i alle behandlinger.


Dr. Skjalg

estetisk lege, botox, filler, lege

Estetisk lege

Utdannet i Ungarn,  jobber til vanlig som lege på Stavanger legevakt hvor han er i allmennspesialisering.

Utfører størsteparten av botoxbehandlingene, microneedling og elsker småkirurgi.

Svak for valper, babyelefanter og god vin.

Viktig informasjon


FØR DU KOMMER TIL TIME

SkinZone er opptatt av å levere naturlige resultater, sette realistiske forventninger og ivareta din sikkerhet. Hos oss er all behandling utført av en autorisert lege med fordypning i medisinsk og kosmetisk injeksjonsbehandling. 


Før behandling vil vi stille deg en rekke spørsmål angående din helsetilstand, eventuelle sykdommer og annet som kan gjøre at behandling ikke bør eller  kan gjennomføres. Som generell regel kan vi ikke behandle gravide, ammende eller personer under 20 år, med unntak av enkelte ansiktbehandlinger som går mer under kategorien velvære.


Før din time hos oss er det viktig at du:

-unngår smertestillende som ibux, voltaren og aspirin

-unngår alkohol dagen før behandling.

-unngå trening i noen timer etter behandlingen. 

Dette for å minimalisere risiko for blåmerker, hevelse og blødning, samt sikre et optimalt resultat av din behandling. 


Velkommen til SkinZone!