ESTETISKE BEHANDLINGER

BOTULINUM TOXIN A

Botulinum toxin, ofte forkortet "botox" er et protein produsert av bakterien Clostridium botulinum. Botulinum toxin A har vært brukt til estetisk rynkebehandling og medisinsk behandling av visse tilstander i en årrekke og var godkjent av FDA i 2002.

Botulinum toksin har vist seg å være både meget effektivt, samt har få eller ingen bivirkninger ved bruk kosmetisk. 

Toksinet hindrer nerven fra å kunne kommunisere med muskler, dermed vil muskelen slappe av og huden i området over muskelen vil glattes ut over tid.  Botulinum toksin er ypperlig til bruk for å både forebygge dannelsen av dype rynker, samt fjerne mimikk rynker som oppstår når man bruker ansiktsmusklatur f.eks til å rynke panne, smilerynker rundt øyne, og sinnarynken. 

Botulinum toksin brukes også mot kraftig overdreven svetteproduksjon, visse spastiske muskelsykdommer, blæresykdommer , strabismus og migrene på norske sykehus. 

Full effekt av rynkebehandling oppnås etter ca 10-14 dager, og effekten varer ca 3-4 mnd avhengig av fra individ og område behandlet og ved gjentatte behandlinger ofte lenger. Behandling mot økt svette varer ca 9-12 mnd.


Bestill time i dag for å diskutere om Botulinum toksin kan være aktuelt for deg.

FILLER

Fillere består av et molekyl som dannes naturlig i huden kalt hyaluronsyre. Men alderen reduseres mengden produsert i huden, og huden kan miste volum, bli slapp, og danne rynker. 

Dermalfillere er ypperlige til å erstatte tapt volum, samt gjenoprette elastisitet og fukt.

Man kan bruke fillere for å øke volum eller definisjon på lepper, refukte tørre sprukne vinterlepper, erstatte volum i ansiktet som kjeve og kinnben, samt korrigere assymertri eller form, arr og lignende.

Varighet av fillere avhenger av filler brukt, og område behandlet, samt interpersonal variasjon.

Mellom 6-12 mnd varighet er vanlig for de fleste behandlinger, noen kan vare inntil 24 mnd.


Spør oss gjerne om du lurer på om fillere kan være noe for deg.MESOTERAPI

Mesoterapi brukes for å tilføre antioksidanter, peptider, vitaminer, og hyaluronsyre direkte inn i huden. 

Man kan sammenligne det med serumene vi bruker på huden i daglig hudpleie, men her setter man serumet på innsiden av huden og den kan dermed virke i de dypere hudlagene og langt mer effektivt.  

På denne måten oppnår man en formidabel effekt med økt elastisitet, fuktighet, og glød, og gir langvarige resultater som varer. 

Behandlingen er også meget godt egnet for fine linjer, aknearr, strekkmerker, og flere andre tilstander, og bør være selve grunnsteinen i enhver pasients estetiske behandlingsplan. 

SkinZone bruker en helt unik type mesoterapi som kalles redermalisering og som inneholder kraftige antioksidanter, øker fukten i huden og gir en svært god revitaliserende effekt i vevet. 

Produktet som benyttes har vært kåret til flere priser og har revolusjonert hva man kan forvente  av resultater for denne type behandling. 


Mesoterapi gir resultater allerede etter første behandling, men for langvarige resultater anbefales 3 behandlinger. MICRONEEDLING

Skinzone bruker SkinPen, det første FDA-godkjente microneedling apperatet. Dette er din garanti for sikkerhet, sterilitet og effekt av behandlingen.

Behandlingen er også referert til som kollagen induksjonsterapi.

SkinPen er ypperlig til behandling  av:
– Arr etter inngrep eller akne

- Postinflammetorisk erythem / rødme i huden 
– Strekkmerker
– Rynker/linjer
– Ujevn hudstruktur
– Store porer
– Slapp hud
– Aldrende hud
– Forebygge aldring


Det skapes er kontrollert skade i huden som induserer nydannelse av blandt andre kollagen type 1 og 3, samt elastin i de dypere hudlagene, gjennom stimulering av vekstfaktorer.

I tillegg dannes  det nye blodårer (angiogenese) som gir mer næring og oxygen til huden.  


Behandlingen er for alle over 18 år

Totalt 3-6 behandlinger anbefales for optimalt resultat.

Her finner du mer informasjon og resultater av behandling:

SkinPen - Før og Etterbilder

TRÅDLØFT / VOLUM

I trådløft benyttes reabsorberbare kirurgiske PLACL tråder for å både løfte strekke ut, stramme opp og gi volum. 

Disse gir resultater PDO tråder ikke kan konkurrere med. 

Bruksområdene er mange og flere vet kanskje ikke at tråder kan brukes til mer en bare løft, som f. eks å skape volum og definisjon i lepper , kinn, kjeve m.m.

I tillegg er trådløft et kjempefint alternativ for dem som ikke  er klare for å legge seg under kniven, eller ikke ønsker lang nedetid, men som  ønsker et markant løft og oppstramming  av ansiktet, og er det nærmeste du kan komme et ansiktsløft uten å legge deg under kniven og gir umiddelbar effekt uten lang nedetid.

Trådene vi bruker har i tillegg meget lang varighet, som gjør at prisen til tross av å være høyere en andre behandlinger med f.eks fillere likevel vil blir billigere i lengden grunnet land virketid på trådene. 

Man kan også oppnå en langt bedre effekt en det man kan klare å kompensere for ved bruk av fillere. 


Det finnes flere typer tråder:

 • Monotråder - brukes til opstramming av vevet samt definisjon av f.eks lepper og egner seg godt for hals, mage, rumpe, lår, under øyne (teartrough) , nasolabialfolder, og rynker rundt øyne.
 • Skrue tråder - brukes i hovedsak i ansikt , for å definere konturer og skape volum litt på samme måte som ved en filler men uten fare for okklusjon, og med langt bedre varighet. Skruetråder brukes  i områder hvor der er mye bevegelse, f. eks lepper, under øyne og kjevelinje. 
 • Cog/hake tråder - for mer intens løft av ansikt og kropp, som løft av øyebryn, foxeye lift, reposisjonering av mid-face og oppstramming av hals og kjevelinje.  (se bilder til høyre, hvor det er brukt tråder for i mid-ansikt og kjevelinje.) (Bilde: Nordyx)


Vi bruker trådene fra den norske produsenten Nordyx, som er blant de mest holdbare og kraftigste på markedet, med varighet på mellom  2-5 år avhengig av område og type tråd brukt.

Ansiktsløft vil  f.eks ha en varighet på ca 2-4  år, leppevolum ca 2 år.


Selve prosedyren er ikke smertefull, og lokal bedøvelse kan i visse tilfeller benyttes dersom pasienten føler ubehag. 

Et ansiktsløft vil ta rundt 1 time avhengig av antall tråder, da man jobber svært forsiktig og skånsomt med vevet med den teknikken vi benytter, som igjen gir mindre smerte og mindre fare for hematomer. 

Du kan dra på jobb allerde neste dag, men mange foretrekker å ta fri en dag eller to, da du skal tape over trådene i 3 døgn og være forsiktig med ansiktsmimikk første uken.

Din behandler vil kunne informere deg om forhåndsregler og riktig etterbehandling. 


Hva tilbyr vi?

-Lateralt øyebrynsløft / Foxy-eyes/ Ponytail-lift

-Teartrough/underøyne

-Midtre ansiktsløft

-Nedre ansiktsløft

-Volum og definisjon lepper

-Volumtråder ansikt (kjevel/kinn)

-Aknearr

-Ikke kirurgisk rhinoplasty/nesekorreksjon

-Hals-løft


Du finner veiledende priser på prislisten våre, men disse er ikke faste priser og vil variere med antall tråder og type tråd brukt, dette er viktig å være klar over. For nøyaktig pris, kontakt oss for en konsultasjon og vurdering.

trådløft, trådløft stavanger, monotråder, leppetråder, pdo, placl, nordyx

Visste du?

Vi tilbyr i tillegg hudpleie, peelinger  samt massasje, og fra oktober også fotpleie som du finner i vårt online bookingsystem.

Du kan  også ta kontakt på mail eller ringe oss for timebestilling.

PEELINGER OG SALONGBEHANDLINGER

Elixir Anti-Age peel

Ideell peeling for de med tegn til aldring, fine linjer, solskader og grov hud.


Behandler

 • Solskader
 • Fine linjer og rynker
 • Ujevn pigmentering
 • Grov og livløs hud


De ulike syrene i behandlingen fremmer bedre fukt og hudfornyelse og minimerer tegn til aldring og solskader. Malic Acid stimulerer kollagenproduksjonen og reparerer solskader. Behandlingen inneholder en av de mest fuktighetsgivende AHA-syrene, og er effektiv mot grove porer. Gir en jevnere hud med fornyet glød.

Pris: 1190,-


Elixir Mandelsyre peel

Ideell peeling for de som sliter med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud og pigmentering.


Behandler:

 • Fet/kombinasjonshud
 • Sensitiv hud
 • Akne og komedoner
 • Melasma


Mandelsyre eksfolierer porelinningen for talg, og fjerner opphopning av døde hudceller.

Den virker betennelsesdempende og er effektiv mot akne og rosacea. Behandlingen inneholder en svært aktiv antioksidant (tiodinsyre 5%) som forebygger fet hud og post-inflammasjoner. Virker antiinflammatorisk og bidrar til reduksjon av rødheter. Gir jevnere hud med mindre porer og færre urenheter.

OBS! Denne peelingen anbefales ikke til gravide eller ammende kvinner.

Pris 970,-


Elixir anti-pigment peel

Elixirs salong peelinger jobber målrettet for spesifikke hudtilstander.


Peelingen er gunstig mot:

 • Ujevnt pigment
 • Solskader
 • Melasma


Peelingen inneholder flere ulike syrer som virker i synergi mot ujevnt pigment ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase.
Kojic syre og arbutin viker blekende på pigment og lactic acid fremmer eksfoliering og gir en jevnere og glattere hudoverflate.

Dette produktet anbefales ikke til gravide eller ammende kvinner.

Vi anbefaler kur på minimum 6 ganger mot alderstegn – men kan også utføres én gang som en skin booster.


Pris: 1190,-

Ved bestilling av 6 peelinger -10% i rabatt

(gjelder alle våre peelinger)
PRX-T33

Dette er en relativt ny peeling på markedet som har tatt verden med storm!

Hvorfor? PRX-T33 er en kraftig TCA peel uten den lange nedetiden man ser med andre TCA peelinger.

Dette da man har klart å finne en formel som kombinerer TCA med hydrogenperodix som gjør at TCA syren kan virke til full effekt, uten at huden flasser eller blir sår.

Peelingen er egnet for bortimot alle hudtyper, gir minimalt til ingen flassing og gjør ikke huden følsom for sollys. Behandlingen har ingen helbredelsestid, og man kan umiddelbart gå tilbake til hverdag og vanlige aktiviteter.

Det er optimalt med 3-6 behandlinger som en kur for best resultat.


Behandlingsindikasjoner

 • Rynker og linjer
 • Pigmenteringer / solskader
 • Tørr hud
 • Tapt elastitet
 • Sprengte blodkar
 • Arr og strekkmerker

Denne fantastiske peelingen kan med fordel utføres i kombinasjon med profhilo, microneedling eller skinbooster for synergetisk effekt. 

Det er anbefalt minimum en serie av 3 behandlinger med ca 4 uker i mellom.

Enkelt behandling: 2890,-

Kur (per behandling) 1990,- 


Kundefavoritt!

PROFHILO® - Bioremodellering


Bioremodellering - Form huden din med PROFHILO - øyeblikkelig oppstrammende effekt.


Bioremodelling er et innovativt antiagingkonsept som motvirker hudens slapphet.

PROFHILO er biokompatibel og lett i vevet og gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden. Dette gjør Profhilo optimal for områder som tidligere har vært vanskelige å behandle, inkludert nakke, hender og armer.

Kliniske data bekrefter at hudstruktur, elastisitet og fuktighetsbalanse forbedres med en umiddelbar oppstramningseffekt.

PROFHILO er hyaluronsyre på sitt beste, utviklet med IBSAs patenterte NAHYCO-teknologi. Den har en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre og gir langvarig effekt uten tilsetning av krysskoblingsstoffer.  

En spesialutviklet injeksjonsteknikk reduserer smerten og antall økter som kreves. En perfekt lunsjbehandling!


PROFHILO er den raske og enkle måten å sunnere hud

Kåret til beste injiserbare produkt på AMEC & AESTHETICS AWARDS 2016


Foretrukket av pasienter når færre behandlingsøkter er nødvendig, færre injeksjonssteder, dermed redusert ubehag per økt, minimal restitusjonstid og optimale resultater som allerede er synlige  etter to behandlinger (1 månedsintervall).

PROFHILO er italiensk designet kvalitet med meget gode resultater og høy sikkerhet.

Kunnskap, pågående vitenskapelig forskning, teknologisk utvikling og den nyeste toppmoderne produksjonsprosessen gjør IBSA til en leder i produksjonen av hyaluronsyre.


Hva er Profhilo?

Profhilo er en injiserbar anti-ageingbehandling laget av hyaluronsyre for hud som mister sin elastisitet og fasthet med alderen. Den kan brukes på ansikt, nakke, decolletage, armer, hender og knær, eller andre deler av kroppen din hvor huden viser synlige tegn på aldring. 

Ofte ser vi en umiddelbar merkbar forbedring i hudtonen og fukten, samt økt fasthet og minimering av linjer.

Hyaluronsyre er best kjent som et "fyllstoff" og brukes vanligvis til å gi volum til leppene eller for å konturere og forme andre områder av ansiktet. 

Profhilo skiller seg fra vanlige fyllstoffer på mange måter takket være strukturen som gjør at den kan spre seg over et stort område for å øke fukten og stramme eller "omforme" huden. 


Hvordan fungerer det?

Hyaluronsyre er et naturlig forekommende polysakkarid/sukkermolekyl produsert i kroppen vår, det finnes i hud, leddog annet bindevev.

Dens rolle er å beholde fuktighet i kroppen og hjelpe med kollagenproduksjon. Molekylet kan holde opptil  1000 ganger sin egen vekt i vann, noe som gjør den ideell for binding av fuktighet i huden. 

Fra 30 årene minker imidlertid hyaluronsyreproduksjonen og huden årlig, og  ser mer gusten, matt og dehydrert ut, med fine linjer og rynker som en uunngåelig konsekvens.

Profhilo inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av stabilisert hyaluronsyre på markedet. Fordi det er termisk bundet og ikke kjemisk bundet, fungerer det som en fantastisk hydrator (fuktighetskrem), og ikke som et fyllstoff. Det injiseres like under overflaten av huden der den sprer seg raskt og reagerer med ditt eget vev for å umiddelbart øke hydreringen. I løpet av de neste fire ukene går den inn i fase to og begynner arbeidet med å øke produksjonenav elastin og kollagen. Dette forvandler effektivt huden og gir den et jevnere, glattere og fastere utseende.

Takket være gelkonsistensen fordeles Profhilo jevnt, uten å danne klumper – noe som er en potensiell risiko med tradisjonelle fyllstoffer. Dette betyr at den kan brukes i områder som er vanskelige å behandle med tradisjonelle fyllstoffer, for eksempel nakke og panne.


Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Et komplett behandlingsforløp består av to økter  med en måned i mellom  . En ekstra behandling kan anbefales etter ca. fire til  seks måneder for å opprettholde effekten.


Pris:    1 behandling 4600,-     

            Pakkepris x 2 behandlinger  8500,-

hudpleier utfører elixir peeling på kvinne
blomster og to pakker med PRX-T33 peeling
hud som er synlig oppstrammet og med reduserte linjer etter behandling med PRX-T33
resultat ansikt etter profhilo behandling
resultat på hals etter profhilo
resultat på hender etter behandling med profhilo

VÅRE LEGER

Dr. Anja

Estetisk lege / Daglig leder

Utdannet i Ungarn.  Videreutdannet innen estetisk medisin i Norge.

Jobber mye med fillere, medisinske peelinger og  trådløftsbehandlinger.

Er over gjennomsnittet interessert i vitenskapen bak aldring og hudhelse og brenner for at våre kunder skal kjenne på trygghet, kunnskap og omsorg i alle behandlinger.

Målet er alltid revitalisering og balanse, for å oppnå et naturlig resultat.


Dr. Skjalg

estetisk lege, botox, filler, lege

Estetisk lege

Utdannet i Ungarn,  jobber til vanlig som lege på Stavanger legevakt hvor han er i allmennspesialisering.

Kurset i estetisk medisin hos Teoxane.

Utfører botoxbehandlinger,  microneedling og elsker småkirurgi.

Svak for valper, babyelefanter og god vin.

Viktig informasjon


FØR DU KOMMER TIL TIME

SkinZone er opptatt av å levere naturlige resultater, sette realistiske forventninger og ivareta din sikkerhet. Hos oss er all behandling utført av en autorisert lege med solid fagkunnskap og  fordypning i estetisk medisin.


Før behandling vil vi stille deg en rekke spørsmål angående din helsetilstand, eventuelle sykdommer og annet som kan gjøre at behandling ikke bør eller  kan gjennomføres. Som generell regel kan vi ikke behandle gravide, ammende eller personer under 20 år, med unntak av ansiktbehandlinger som går under kategorien velvære, samt behandlinger rettet mot enkelte hudproblemer som akne.


Før din time hos oss er det viktig at du:

-unngår smertestillende som ibux, voltaren og aspirin

-unngår alkohol dagen før behandling.

-unngå trening i noen timer etter behandlingen. 

Dette for å minimalisere risiko for blåmerker, hevelse og blødning, samt sikre et optimalt resultat av din behandling. 


Velkommen til SkinZone!