ESTETISKE INJEKSJONSBEHANDLINGER

BOTULINUM TOXIN A

Botulinum toxin, ofte forkortet "botox" er et protein produsert av bakterien Clostridium botulinum. Botulinum toxin A har vært brukt til estetisk rynkebehandling og medisinsk behandling av visse tilstander i en årrekke og var godkjent av FDA i 2002.

Botulinum toksin har vist seg å være både meget effektivt, samt har få eller ingen bivirkninger ved bruk kosmetisk. 

Toksinet hindrer nerven fra å kunne kommunisere med muskler, dermed vil muskelen slappe av og huden i området over muskelen vil glattes ut over tid.  Botulinum toksin er ypperlig til bruk for å både forebygge dannelsen av dype rynker, samt fjerne mimikk rynker som oppstår når man bruker ansiktsmusklatur f.eks til å rynke panne, smilerynker rundt øyne, og sinnarynken. 

Botulinum toksin brukes også mot kraftig overdreven svetteproduksjon, visse spastiske muskelsykdommer, blæresykdommer , strabismus og migrene på norske sykehus. 

Full effekt av rynkebehandling oppnås etter ca 10-14 dager, og effekten varer ca 3-4 mnd avhengig av fra individ og område behandlet og ved gjentatte behandlinger ofte lenger. Behandling mot økt svette varer ca 9-12 mnd.


Bestill time i dag for å diskutere om Botulinum toksin kan være aktuelt for deg.

FILLER

Fillere består av et molekyl som dannes naturlig i huden kalt hyaluronsyre. Men alderen reduseres mengden produsert i huden, og huden kan miste volum, bli slapp, og danne rynker. 

Dermalfillere er ypperlige til å erstatte tapt volum, samt gjenoprette elastisitet og fukt.

Man kan bruke fillere for å øke volum eller definisjon på lepper, refukte tørre sprukne vinterlepper, erstatte volum i ansiktet som kjeve og kinnben, samt korrigere assymertri eller form, arr og lignende.

Varighet av fillere avhenger av filler brukt, og område behandlet, samt interpersonal variasjon.

Mellom 6-12 mnd varighet er vanlig for de fleste behandlinger, noen kan vare inntil 24 mnd.


Spør oss gjerne om du lurer på om fillere kan være noe for deg.MESOTERAPI

Mesoterapi brukes for å tilføre antioksidanter, peptider, vitaminer, og hyaluronsyre direkte inn i huden. 

Man kan sammenligne det med serumene vi bruker på huden i daglig hudpleie, men her setter man serumet på innsiden av huden og den kan dermed virke i de dypere hudlagene og langt mer effektivt.  

På denne måten oppnår man en formidabel effekt med økt elastisitet, fuktighet, og glød, og gir langvarige resultater som varer. 

Behandlingen er også meget godt egnet for fine linjer, aknearr, strekkmerker, og flere andre tilstander, og bør være selve grunnsteinen i enhver pasients estetiske behandlingsplan. 

SkinZone bruker en helt unik type mesoterapi som kalles redermalisering og som inneholder kraftige antioksidanter, øker fukten i huden og gir en svært god revitaliserende effekt i vevet. 

Produktet som benyttes har vært kåret til flere priser og har revolusjonert hva man kan forvente  av resultater for denne type behandling. 


Mesoterapi gir resultater allerede etter første behandling, men for langvarige resultater anbefales 3 behandlinger. LIPOLYSE

Permanent fettfjerning med deoxycholsyre.


Det siste fremskrittet innen permanent fettreduksjon!

DesoFace og DesoBody er neste generasjon fettoppløsende injeksjoner for ansikt og kropp.


  • Synes du det er vanskelig å miste gjenstridige fettlommer?
  • Påvirker utseendet ditt selvtilliten din?
  • Ser du etter et ikke-kirurgisk alternativ til fettsuging?


Hva er DesoFace og DesoBody?

En intralipoterapi utviklet for å behandle lokaliserte lommer av fett, den aktive ingrediensen Sodium Deoxycholate løser opp fettområdene som er vanskelige å miste via tradisjonelle ruter som trening og diett.


 Hvorfor trenger du fettoppløsende injeksjoner? Hvis du er misfornøyd med gjenstridige fettlommer i følgende områder, da er fettoppløsende injeksjoner behandlingen for deg: hofter, mage, hake, lår, knær, under rumpa, rygg, lovehandles, mulighetene er mange.


 Topp tre fordeler med DesoFace og DesoBody: Flott for lokaliserte områder med fett som ikke endres ditt kosthold og trening.

Rask og minimalt invasivt med permanente resultater så lenge du ikke går opp i vekt.


Hvordan fungerer disse fettoppløsende injeksjonene?

DesoFace eller DesoBody injiseres i fettet i områder hvor de gjør fettceller flytende, og ødelegger dem permanent. Fett blir deretter eliminert naturlig av nyrene. Hver behandling vil ta opptil åtte uker for å vise det fulle resultatet.

Større områder vil kreve mellom tre og seks økter (en hver 4-8 uke) for å se optimale resultater.


Din personlige behandlingsplan:

Når du besøker klinikken for konsultasjon, vil vi diskutere dine bekymringsområder og sykehistorie med deg for å vurdere om denne behandlingen passer for deg.

Hvis det er hensiktsmessig, vil vi anbefale en personlig behandlingsplan, eller alternativ behandling, og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.


Hva du kan forvente på din DesoFace- eller DesoBody-behandlingsøkt:

Områdene for injeksjon vil merkes og rengjøres, og injeksjonene gjøres med en veldig liten tynn, men lang nål. Du vil knapt kunne føle nålen, men produktet kan gi en forbigående brennende følelse. Om ønskelig kan vi blande med lokalbedøvelse slik at prosedyren ikke vil være særlig smertefull. Hele prosedyren vil ta omtrent 30-45 minutter.


Hva skjer etter din DesoFace- eller DesoBody-behandlingsøkt?

Du vil føle litt ubehag etterpå. Det vil være noe rødhet og hevelse når fettcellene begynner å løse seg opp. Nummenhet og nedsatt følelse kan forekomme og vedvare alt fra noen timer til uker. Rødheten og hevelsen er normal og kan forventes, og vil forbedre seg etter et par dager. Prøv å holde injeksjonsstedene tørre i minst seks timer og ha støttende klær for komfort. Ellers kan du fortsette med dagen som normalt.


Viktig informasjon


FØR DU KOMMER TIL TIME

SkinZone er opptatt av å levere naturlige resultater, sette realistiske forventninger og ivareta din sikkerhet. Hos oss er all behandling utført av en autorisert lege med solid fagkunnskap og  fordypning i estetisk medisin.


Før behandling vil vi stille deg en rekke spørsmål angående din helsetilstand, eventuelle sykdommer og annet som kan gjøre at behandling ikke bør eller  kan gjennomføres. Som generell regel kan vi ikke behandle gravide, ammende eller personer under 20 år, med unntak av ansiktbehandlinger som går under kategorien velvære, samt behandlinger rettet mot enkelte hudproblemer som akne.


Før din time hos oss er det viktig at du:

-unngår smertestillende som ibux, voltaren og aspirin

-unngår alkohol dagen før behandling.

-unngå trening i noen timer etter behandlingen. 

Dette for å minimalisere risiko for blåmerker, hevelse og blødning, samt sikre et optimalt resultat av din behandling. 


Velkommen til SkinZone!